Over Auto Wisselink in Aalten

OVER ONS

Auto Wisselink is een universeel autobedrijf waar aandacht voor de klant voorop staat. Met een enthousiast team zijn we actief op het gebied van in-, verkoop en reparatie van nieuwe en gebruikte auto’s. Onze specialiteit is Audi, Volkswagen en Volvo maar ook voor andere merken of nieuwe auto’s kunt u terecht bij Auto Wisselink.

Naast de diensten in de werkplaats heeft Auto Wisselink een mooi aanbod occasions staan die met zorg zijn ingekocht. Indien er geen auto of bedrijfswagen tussen staat die bij uw wensen past helpen wij u graag zoeken naar de juiste auto d.m.v. een zoekopdracht. Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden.

Historie Auto Wisselink

Auto Wisselink bestaat inmiddels 50 jaar en is een begrip in de Achterhoek en ver daarbuiten. In 1972 is Auto Wisselink gestart door Hans Wisselink als kleinschalig garagebedrijf in het buitengebied van Aalten. Universeel, alle merken waren welkom.

In 1996 was het zoon Haiko die als eerste toetrad tot het garagebedrijf. Een periode van groei was het gevolg waardoor de ruimte in het buitengebied te klein werd. Op deze locatie was geen uitbreiding toegestaan waardoor werd uitgekeken naar een nieuwe locatie. In 2004 werd die locatie gevonden aan de Varseveldsestraatweg 92. Een perfecte zichtlocatie met vele mogelijkheden. 

Door het optimaal benutten van die mogelijkheden groeide het bedrijf uit tot een volwaardig autobedrijf waar alle merken welkom waren,  maar de specialisatie inmiddels lag in de Volkswagen Audi groep. 

In- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte personen- en bestelauto's met opties tot lease en financiering; verhuur van auto's en bestelwagens; in de werkplaats worden alle werkzaamheden uitgevoerd door goed opgeleide monteurs aan (elektrische) auto's, bedrijfswagens en campers; schadeherstel waarbij u als klant volledig ontzorgd wordt; het importeren van auto's is eveneens tot een specialisme uitgegroeid. Hiervoor is in 2015 een GMBH gestart om dit op de juiste en voordeligste manier te kunnen organiseren.

Door een groot netwerk te hebben opgebouwd, een sterke organisatie te hebben staan en goede communicatie kunnen de tarieven scherp blijven en kunnen we een goede prijs/kwaliteit verhouding hanteren. 

Naast vakmanschap en specialisme is service bieden een kenmerk waarop de dagelijkse bedrijfsvoering is gebaseerd. U als klant staat centraal. Dit uit zich o.a. in de uitgebreide openingstijden tot 20.30 uur.

In 2019 heeft Hans zich teruggetrokken uit het bedrijf maar hij is zeker nog niet weg te denken uit het autobedrijf en is nog dagelijks aanwezig voor alle hand- en spandiensten. Zijn zoon Hugo is in datzelfde jaar in het bedrijf gestapt en samen met zijn broer Haiko vormen ze een hecht team en zorgen ze, samen met hun team medewerkers, voor de continuiteit van Auto Wisselink. 

In 2021 heeft het bedrijf intern al een grote metamorfose ondergaan in de vorm van het moderniseren van werkplaats, receptie en kantoren en het vernieuwen van de apparatuur en in de loop van 2022 gaat ook de buitenzijde van het pand gemoderniseerd worden waardoor het bedrijf klaar is voor de toekomst!  

Kennismaken met Auto Wisselink? Kom dan eens vrijblijvend bij ons kijken. De koffie staat klaar!

Team Auto Wisselink

B3S7NBHk40oLNN5rzhtcIviimkI13arlr5ND2wBR.jpeg
Historie Auto Wisselink in Aalten