Lease en financiering Auto Wisselink

Lease & financiering

》Wilt u bij Auto Wisselink een auto kopen maar ontbreekt het u aan voldoende financiële middelen om deze investering ineens te doen?

U kunt bij Auto Wisselink in Aalten ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Dat kan zowel een financiering voor een compleet nieuwe auto of voor een occasion zijn. Door een deel van het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan.

Kies voor een financiering op maat
Maak ook extra budget vrij voor de aankoop van uw auto en kies voor onze financiering op maat. Wij werken hiervoor al jaren samen met Achterhoek Krediet. Als geheel onafhankelijk partij gaan zij voor u aan de slag met het vinden van de juiste autofinanciering. Daarbij vormen uw eisen en wensen ons uitgangspunt. Op die manier zorgen we ervoor dat u uiteindelijk de financiering voor uw auto krijgt die het beste bij uw situatie past. We kijken daarbij niet alleen naar een zo laag mogelijk maandbedrag, maar ook hoe het bijvoorbeeld gesteld is met zaken als de mogelijkheid van boetevrij aflossen voor het einde van de looptijd. Een laag maandbedrag is prettig, maar er zijn genoeg andere zaken om rekening mee te houden bij het vinden van de perfecte oplossing.

Looptijd van uw lening
Met onze autofinanciering maakt u extra geld vrij tegen een voordelige rente met aantrekkelijke voorwaarden. Het is meestal slim om de looptijd van de lening af te stemmen op de verwachte gebruiksduur van uw auto. Dit zorgt ervoor dat op het moment van verkoop van uw auto (of op het moment dat de auto gewoonweg op is) u geen aflossingen meer hoeft te betalen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een autofinanciering in uw situatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Financial Lease

Een Financial Lease via Achterhoek Krediet is een zeer aantrekkelijke oplossing wanneer u als ondernemer overweegt personen- of bestelauto’s voor uw bedrijf aan te schaffen.

Wat is financial lease eigenlijk?
Financial lease wordt ook wel huurkoop genoemd. Een verschil met bijvoorbeeld operational lease is dat u naast het maandbedrag ook zelf de kosten voor de auto moet betalen. Zoals het onderhoud van de auto, de motorrijtuigenbelasting en de autoverzekering. 

Financial lease via Auto Wisselink
Eigenlijk is financial lease dus een vorm van financiering: een lening waarbij u elke maand rente en aflossing betaalt. Ook bij Auto Wisselink kunt u kiezen voor financial lease. Ook hiervoor werken wij al geruime tijd samen met Achterhoek Krediet. Breng eens een bezoek aan onze showroom en laat ons de mogelijkheden voor u helder op een rijtje zetten.

Bent u benieuwd naar de maandelijkse kosten bij de financial lease van de auto die u op het oog heeft? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom zodat we u kunnen voorzien van een heldere offerte.