Motorreiniging bij Auto Wisselink in Aalten

MOTORREINIGING

》Voorkom motorproblemen veroorzaakt door slechte of vervuilde olie in de motor.

Alle bewegende delen in een motor worden gesmeerd of bewegen in de motor olie. Wanneer deze olie vervuild is of vuil afzet op de bewegende en niet bewegende delen in de motor zorgt dit ervoor dat het minder soepel beweegt en dat zorgt weer voor slijtage. Bij Auto Wisselink in Aalten hebben we reinigingsapparatuur voor zowel benzine- als dieselmotoren. Het maakt dus niet uit wat voor motor er in uw auto zit, bij ons kunt u met ieder voertuig terecht voor het reinigen van uw brandstofsystemen.

Voorkom veelvoorkomende problemen bij brandstofsystemen
Om uw auto soepel te laten rijden heeft uw brandstofsysteem regelmatig onderhoud nodig. Vuil en aanslag kunnen ervoor zorgen dat het ontstekingsmechanisme niet meer soepel werkt en de verbranding van de benzine of het gas niet meer optimaal is.

Tegenwoordig zijn er allerlei nieuwe bio componenten aan de brandstoffen van een auto toegevoegd en die kunnen veel invloed hebben op de prestaties van de motor en de mate waarin deze onderhevig is aan vervuiling. Deze vervuiling blijft niet onopgemerkt voor de bestuurder van een auto. De motor start niet alleen slechter, het vermogen van de motor wordt lager en het verbruik wordt juist hoger. Als u er gewoon mee doorrijdt, worden de klachten alleen maar erger: rookvorming, schadelijke uitstoot en uiteindelijk schade aan de injectoren en de pomp.

Brandstofsysteem en injectoren/verstuivers reinigen
Bij Auto Wisselink in Aalten re-conditioneren wij het brandstofsysteem door met speciaal ontwikkelde additieven de motor te spoelen. Zo worden het injectiesysteem, de injectoren, de verstuivers, de verbrandingskamer en de kleppen volledig en grondig schoongemaakt. U zult merken dat uw auto makkelijker start, dat hij soepeler draait, en dat hij minder vervuilende gassen uitstoot. Daarnaast verbrand het minder brandstof en  de machineonderdelen gaan veel langer mee. En daar bespaart u weer een hoop kosten mee. Voor een goed lopend brandstofsysteem raden wij u aan om bij elke 30.000 kilometer uw brandstofsysteem te laten reinigen.  

Vragen over het reinigen van het brandstofsysteem? Neem gerust contact met ons op!