Allround-werkplaats-receptionist 2018-03-12T11:03:46+00:00

Allround werkplaats receptionist (m/v)

Autobedrijf Wisselink te Aalten is het garagebedrijf voor Aalten en omstreken. We zijn gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens.
Wat ons familiebedrijf kenmerkt is dat een persoonlijk en deskundig advies ten alle tijden op 1 blijft staan. Wij houden onze kennis en apparatuur up-to-date en onze voorzieningen breiden wij continu uit.

Vanwege de toenemende groei van onze werkzaamheden zijn we voor de uitbreiding in ons team op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

Allround werkplaats receptionist (m/v)

Beschik jij over technische kennis, ben jij administratief goed onderlegd en zoek jij een veelzijdige functie met dito verantwoordelijkheden? Dan is onze vacature ‘allround werkplaats receptionist (m/v)’ dé baan voor jou!

Functie- en taakomschrijving

  • Receptionist: jij bent telefonisch en mondeling voor onze zakelijke en particuliere klanten en onze leveranciers het eerste aanspreekpunt.
  • Werkplaatsplanning: jij coördineert de planning van afspraken en werkzaamheden in onze werkplaats.
  • Magazijn: samen met collega’s behoort ook het voorraadbeheer tot jouw werkzaamheden.
  • Werkopdrachten: jij bereidt de geplande werkopdrachten voor.
  • Facturatie: jij controleert de gedane werkzaamheden op juistheid alvorens jij deze aan de facturatie-administrateur overdraagt. Ook hierin heb jij een bepalende rol.

Opleiding en ervaring

Tenminste ‘Technisch Specialist personenauto’s niveau 4’ of gelijkwaardig.
Meerdere jaren relevante praktijkervaring in een leidinggevende functie met veel klantcontact.
Parate (auto)-technische kennis is een vereiste.
Duitse taalvaardigheid is een vereiste.
Kennis van techniek van elektrische/hybride auto’s is een pré.

Hoe nu verder?

Herken jij jezelf in de beschreven functie en wil jij ons team komen versterken? Dan komen wij heel graag in contact met jou! Reageer dan voor 20 maart 2018 op deze vacature door jouw CV met motiverende brief te sturen naar administratie@autowisselink.nl of naar onderstaand adres, na 20 maart worden alle sollicitaties bekeken en hoor je binnen 2 weken van ons.

Autobedrijf Wisselink VOF
Varsseveldsestraatweg 92
7122 NM Aalten

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.